Muziek geeft uitdrukking aan wat niet in woorden te vatten is.

Zeker bij een emotionele levensgebeurtenis als een uitvaart biedt muziek troost, steun, brengt verlichting of soms zelfs een lach.

Live-muziek geeft in dit opzicht nog een aparte dimensie en karakter aan een uitvaartplechtigheid.

Met de keuze van muziek uit de persoonlijke collectie van de overledene, of stukken gekozen door de naaste familie, krijgt een herdenkingsdienst zoveel meer extra!

Is het moeilijk om iets te kiezen dan is het goed om te weten dat wij ervaring hiermee hebben en U kunnen helpen met het uitzoeken van geschikte muziek.

Lier & Loo zijn professionals die zich uitstekend kunnen verplaatsen in de situatie. Wij denken met u mee, houden rekening met specifieke wensen en leveren daarmee maatwerk.

De muzikale mogelijkheden voor een waardig en stijlvol afscheid beperken zich niet alleen tot de uitvaartplechtigheid en/of kerkdienst; denk ook aan muziek tijdens condoleance, receptie of borrel.

"Het was een bijzondere en geweldige toevoeging dat er live gespeeld werd tijdens de uitvaart van mijn vader. Door te kunnen overleggen met Lier&Loo werd er precies gespeeld wat wij graag wilden. Een uitvaart kan nog wel eens overkomen als 13 in een dozijn. Juist doordat zij live speelden, gaf dit de crematie een warm en persoonlijk tintje. Door de zelfgekozen live muziek is het een prachtige, persoonlijke en troostende herinnering geworden.

Hartelijk dank daarvoor!"

Marije Demakker