Cunéra en Lisette spelen al langere tijd samen. Zij leerden elkaar kennen bij muziekschool de Muzen, waar zij beiden lesgeven. Sinds september 2017 vormen zij het duo "Lier en Loo". Het repertoire omvat een mix van pop/jazz, gelardeerd met hier en daar bekende klassiekers. Zij zijn te boeken voor diverse gelegenheden.  

 

Cunéra van Lier (1966) is afkomstig uit Maasbracht (L). Ze groeide op in de met (amateur)muziek doordrenkte cultuur van fanfares en harmonieën. Op haar 18e vertrok Cunéra naar Utrecht om saxofoon te studeren aan het Conservatorium aldaar, om in 1991 af te studeren als Uitvoerend Musicus. In datzelfde jaar behaalde zij ook haar doctoraal examen Musicologie aan de RUU.

Als saxofoniste speelde en remplaceerde zij in verschillende orkesten, werkte mee aan radio- en CD-opnames en maakte met gezelschap Struif verscheidene muziektheater voorstellingen, waarmee kinderen in het hele land jarenlang werden bediend. Verder maakt Cunéra sinds de oprichting in 1991 deel uit van het Utrechts Saxofoon Kwartet. 

Cunéra is als docente saxofoon en muziektheorie verbonden aan muziekschool De Muzen in Veenendaal. Zij is daar tevens werkzaam als coördinator muziek. Daarnaast heeft Cunéra een bloeiende lespraktijk aan huis.

www.saxlesutrecht.nl

 

 

Lisette van de Loo (1969) is geboren in Friesland, getogen in Twente, en opgebloeid in Utrecht. Daar studeerde ze piano aan het Utrechts Conservatorium bij Thom Bollen, Herman Uhlhorn en Alexander Warenberg. Ook Ton Hartsuiker was een van haar leermeesters. Zij nam al op jonge leeftijd succesvol deel aan diverse concoursen, en was te horen in radio- en televisieprogramma’s. Zij werkte samen met solisten en nam deel aan diverse masterclasses. Ze toerde door Nederland met Dieuwertje Blok: de kindervoorstellingen “het verhaal van Babar, het olifantje” , “de kikkerkoning” en “De Bremer Stadsmuzikanten”. Tevens maakt Lisette deel uit van het Scarbo pianistencollectief, waarbij er pianowerken met orkest worden uitgevoerd.

Lisette heeft een florerende lespraktijk in Rhenen en geeft ook pianoles aan de muziekschool de Muzen in Veenendaal. Als rasechte cultureel ondernemer initieert en coördineert ze daarnaast diverse muzikale projecten. 

 www.pianolesrhenen.nl