Cunéra en Lisette spelen al langere tijd samen. Zij leerden elkaar kennen bij muziekschool de Muzen, waar zij beiden lesgeven. Sinds september 2017 heten zij als duo "Lier en Loo". Het repertoire omvat een mix van pop/jazz, gelardeerd met hier en daar bekende klassiekers. Zij zijn te boeken voor diverse gelegenheden.  

Cunéra van Lier (1966) is afkomstig uit Maasbracht (L). Ze groeide op in de van (amateur)muziek doordrenkte cultuur met fanfares en harmonieën. De kiem voor de liefde voor de muziek werd in die jaren gelegd. Op haar 18e vertrok Cunéra naar Utrecht om te studeren aan het Conservatorium aldaar. Tegelijkertijd volgde zij de studie musicologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht, waarvoor zij haar doctoraal examen behaalde in 1991. In datzelfde jaar werd haar Conservatorium studie bekroond met de titel Uitvoerend Musicus (na in 1990 Cum Laude als Docerend Musicus te zijn geslaagd).

Als saxofoniste speelde zij in verschillende orkesten, werkte mee aan radio- en CD-opnames en is daarnaast sinds de oprichting in 1991 verbonden aan het Utrechts Saxofoon Kwartet. Met Struif  maakte zij verscheidene muziektheater-voorstellingen voor kinderen, waarmee jarenlang door Nederland werd getoerd. 

Als docente heeft Cunéra in de loop der jaren een schat aan pedagogische ervaring opgedaan. Momenteel is zij werkzaam als docente saxofoon en muziektheorie bij muziekschool De Muzen in Veenendaal, waar zij ook als coördinator muziek aan verbonden is. Daarnaast heeft Cunéra een bloeiende lespraktijk aan huis in Utrecht. 

www.saxlesutrecht.nl

www.utrechtssaxofoonkwartet.nl

 

Lisette van de Loo (1969) is geboren in Friesland, getogen in Twente, en opgebloeid in Utrecht. Daar studeerde ze piano aan het Utrechts Conservatorium bij Thom Bollen, Herman Uhlhorn en Alexander Warenberg. Ook Ton Hartsuiker was een van haar leermeesters. Zij nam al op jonge leeftijd succesvol deel aan diverse concoursen, en was te horen in radio- en televisieprogramma’s. Zij werkte samen met solisten- voornamelijk fluitisten en zangers-  en nam deel aan diverse masterclasses.  . Ze toerde door Nederland met Dieuwertje Blok: de kindervoorstellingen “het verhaal van Babar, het olifantje” , “de kikkerkoning” en “De Bremer Stadsmuzikanten”. Tevens maakt Lisette deel uit van het Scarbo pianistencollectief, waarbij er pianowerken met orkest worden uitgevoerd.

Lisette heeft een florerende lespraktijk in Rhenen en geeft ook pianoles aan de muziekschool de Muzen in Veenendaal.  Als rasechte cultureel ondernemer initieert en coördineert ze daarnaast diverse muzikale projecten. 

 www.pianolesrhenen.nl